• Înregistrează-te
 • Folosește codul 44ROTIRI
 • Revendică BONUSUL
Deschide-ți cont, urmează pașii de mai sus și primești automat 44 Rotiri Gratuite la slotul 20 Dazzling Hot.
Citește termenii și condițiile

Condiții de desfășurare

 1. Oferta este valabilă pentru utilizatorii nou înregistrați, dacă aceștia se înregistrează prin intermediul link-ului pus la dispoziție.
 2. Utilizatorii nou înregistrați sunt eligibili pentru Campanie și pot beneficia de cele 44 runde gratuite, după ce introduc codul bonus in secțiunea BONUSURI.
 3. Promoția va fi afișată pe website-urile colaboratorilor Get’s Bet și va cuprinde și valabilitatea utilizării codului Bonus, aceasta fiind de maxim 3 zile de la primirea codului BONUS.
 4. Utilizatorii nou înregistrați pot beneficia de 44 Runde Gratuite în momentul înregistrării, la slotul 20 Dazzling Hot, cu o valoare nominală de 0.20 lei per spin.
 5. Rundele Gratuite sunt valabile timp de 3 zile calendaristice din momentul acordării. La expirarea valabilității, Rundele Gratuite nu vor mai fi disponibile în contul utilizatorului.
 6. Bonusul NU este disponibil în cazul în care un alt bonus este activ în cont.
 7. Câștigurile generate din utilizarea Rundelor Gratuite vor fi creditate în balanța Bonus Cazinou și trebuie rulate de 40 ori (x40) în termen de 3 zile, pentru a putea fi transformate în bani reali.
 8. Indiferent de câștigul generat prin utilizarea Rundelor Gratuite, valoarea maximă ce poate fi creditată este de 250 lei.
 9. Dacă în termen de 3 zile de la acordarea câștigului în balanța Bonus Cazinou nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj, atât Bonusul cât și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.
 10. Bonusul poate fi rulat doar la jocurile din Cazinou de tip Slot, acestea având o contribuție de 100%.
 11. La calcului rulajului NU vor contribui pariurile plasate pe jocurile de tip Table Games (Ruletă, Blackjack, Baccarat) sau de tip Video Poker.
 12. Toate câștigurile obținute din plasarea pariurilor din fonduri mixte (bani reali + bani bonus) vor fi creditate in balanța bonus Cazinou, fondurile fiind deblocate în bani reali în momentul în care se vor îndeplini condițiile de rulaj ale bonusului.
 13. După îndeplinirea condițiilor de rulaj și transformarea câștigului în bani reali, suma din balanță poate fi retrasă doar dacă a fost efectuată o minimă depunere în contul de joc.
 14. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.
 15. Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.
 16. În cazul in care există suspiciuni cu privire la folosirea abuzivă a ofertelor promoționale sau a bonusurilor disponibile, Get’s Bet își rezervă dreptul de a retrage orice ofertă sau toate ofertele unui client sau grup de clienți, precum și de a anula orice bonusuri și câștiguri rezultate în urma acestora.
 17. Pot fi catalogate ca folosire abuzivă orice metode prin care se încearcă obținerea de profit garantat, incluzând, fără a se limita la:
  • Plasarea de pariuri cu risc aproape de zero pentru scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj
  • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 5 RON.
  • Schimbarea semnificativă a mizei de joc prin plasarea inițială de pariuri mari, urmată de pariuri cu miza diminuată cu mai mult de 80%, în scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj.
  • Plasarea de pariuri cu fonduri bonus pentru îndeplinirea diferitelor obiective “Bonus” din jocuri, urmată de continuarea jocurilor cu fonduri reale.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare de verificare a identității înainte de creditarea bonusului.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la discreția sa, fără nicio avertizare.

Data începerii promoției: 10.07.2022, 10:00
Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59