Înregistrează-te


Verifică-ți
Contul


Activează-ți
Bonusul

JOCURI POPULARE

Shining Crown
Burning Hot
Virtual Roulette
40 Super Hot
5 Dazzling Hot
100 Super Hot
 1. Oferta este valabilă pentru utilizatorii nou înregistrați, dacă aceștia se înregistrează prin intermediul link-ului pus la dispoziție.
 2. În momentul verificării contului de joc (KYC), utilizatorii vor primi 133 de Runde Gratuite la jocul Tree of Riches.
 3. Rundele Gratuite au o valoare nominală per spin de 0.04 lei și sunt valabile timp de o zi (1 zi) calendaristică din momentul acordării. La expirarea valabilității, Rundele Gratuite nu vor mai fi disponibile în contul utilizatorului.
 4. Bonusul NU este disponibil în cazul în care un alt bonus este activ în cont.
 5. Câștigurile generate din utilizarea Rundelor Gratuite vor fi creditate în balanța Bonus Cazinou și trebuie rulate de 40 ori (x40) în termen de 3 zile, pentru a putea fi transformat în bani reali.
 6. Indiferent de câștigul generat de utilizarea Rundelor Gratuite, valoarea maximă ce poate fi creditată este de 250 lei.
 7. Dacă în termen de 3 zile de la acordarea câștigului în balanța Bonus Cazinou nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj, atât Bonusul cât și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.
 8. Bonusul poate fi rulat doar la jocurile din Cazinou de tip Slot, având o contribuție de 100%.
 9. La calcului rulajului NU vor contribui pariurile plasate pe jocurile de tip Table Games (Ruletă, Blackjack, Baccarat) sau de tip Video Poker.
 10. După îndeplinirea condițiilor de rulaj și transformarea câștigului în bani reali, balanța poate fi retrasă, doar dacă a fost efectuată o minimă depunere în contul de joc.
 11. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.
 12. Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.
 13. În cazul in care există suspiciuni cu privire la folosirea abuzivă a ofertelor promoționale sau a bonusurilor disponibile, Get’s Bet își rezervă dreptul de a retrage orice ofertă sau toate ofertele unui client sau grup de clienți, precum și de a anula orice bonusuri și câștiguri rezultate în urma acestora.
 14. Pot fi catalogate ca folosire abuzivă orice metode prin care se încearcă obținerea de profit garantat, incluzând, fără a se limita la:
 • Plasarea de pariuri cu risc aproape de zero pentru scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj
 • Plasarea de pariuri în valoare de 50 de procente sau mai mult din valoarea bonusului pe orice rundă sau mână de joc individuală
 • Schimbarea semnificativă a mizei de joc prin plasarea inițială de pariuri mari, urmată de pariuri cu miza diminuată cu mai mult de 80%, în scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj.
 • Plasarea de pariuri cu fonduri bonus pentru îndeplinirea diferitelor obiective “Bonus” din jocuri, urmată de continuarea jocurilor cu fonduri reale.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare de verificare a identității înainte de creditarea bonusului.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la discreția sa, fără nicio avertizare.

 1. Bonus la prima depunere
  Bonus de 100% la prima depunere, până la 900 de lei bonus
 2. Bonus la a doua depunere
  Bonus de 150% la a doua depunere, până la 500 de lei bonus
 3. Bonus la a treia depunere
  Bonus de 200% la a treia depunere, până la 600 de lei

Bonusul de Bun Venit constă în trei bonusuri cu o valoare totală de până la 2000 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele trei depuneri (sau transferuri) efectuate în balanța Cazinou.
Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere sau transfer la Cazinou după intrarea in vigoare a promoției.

Utilizarea fondurilor bonus pentru plasarea de pariuri cu miza mai mare de 50 de lei per rundă sau rotire, va atrage anularea Bonusului și a câștigurilor generate, precum și dreptul de a obține următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”.

De exemplu: la o primă depunere (transfer) efectuată în balanța Cazinou în valoare de 30 de lei, beneficiezi de 30 de lei Bonus la Cazinou. Astfel, plasarea unui pariu la Ruletă utilizând fondurile disponibile (30 lei fonduri reale + 30 lei fonduri bonus), va atrage anularea Bonusului de Bun Venit și a câștigurilor generate din plasarea pariului.

Condiții promoție

Jucătorii trebuie să ruleze depunerea și bonusul de 30 ori (x30) pentru a completa cerințele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de Bun Venit.

Contribuția la rulaj variază în funcție de tipul de joc la care se efectuează, după cum urmează:

 • Rulajul la jocurile de tip Slot contribuie cu 100%
 • Rulajul la jocurile de tip Table Games (inclusiv Ruleta, Blackjack, Baccarat) contribuie cu 20%
 • Rulajul la jocurile de tip Video Poker contribuie cu 10%
 • Pariurile cu miza de peste 50 de Lei nu vor fi luate în considerare la calculul rulajului necesar.

Promoția nu se poate combina cu nicio alta promoție/bonus disponibile (Ex. Black Friday la Casino, Easy Monday etc).

Orice retragere atrage după sine anularea bonusului de Bun Venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”. Orice transfer din balanța Cazinou în balanța Sport va fi tratat ca o retragere, atrăgând după sine anularea oricărui bonus la Cazinou pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acestea, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit” Nu poți beneficia de bonusurile 2 și 3 dacă efectuezi depuneri fără ca balanța ta să fi ajuns la 0 (balanța "reală" + balanța "bonus") precum și dacă ai pariuri în desfășurare.

Exemplu:

Efectuezi o primă depunere în valoare de 200 de Lei. Primești un bonus de “Bun Venit” în valoare de 200 de lei.

Pentru a putea transfera suma din balanța Bonus în balanța “Poate fi retrasă” va trebui să rulezi o suma de (200 + 200) x30= 12000 de lei la jocuri de tip Slot.

În cazul în care efectuezi o retragere sau un transfer în balanța Sport, NU vei mai beneficia de bonusurile ulterioare din pachetul de “Bun Venit”.

Pentru îndeplinirea condițiilor de rulare ai la dispoziție 7 zile de la primirea bonusului. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulare în acest timp, banii bonus și câștigurile provenite din banii bonus vor fi anulate.

Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP. Dacă există dovada de o serie de pariuri cu risc 0 (zero) și profituri garantate, efectuate de un client sau grup de clienți, acoperind astfel toate posibilitățile de pariere pentru un anumit joc/ rundă, Bonusul este anulat împreună cu toate câștigurile provenite din rularea acestuia.

Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.

Plasarea de pariuri(runde, rotiri) din fonduri bonus, cu miza mai mare de 50 de lei, va atrage anularea Bonusului și a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de "Bun Venit". Oferta este valabilă pentru clienții care au efectuat prima depunere/transfer după data de 10.06.2020, ora 00:00 GMT.

Pentru clienții care s-au înregistrat înainte de această dată se va aplica oferta valabilă la momentul înregistrării, conform Termenilor si Condițiilor valabile la momentul înregistrării.

Data începerii promoției: 08.04.2020, 00:00
Data încheierii promoției: 31.05.2021, 23:59

 1. Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii existenți verificați KYC, care au efectuat anterior minim 3 depuneri în contul de jucător. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură dată pe săptămână.
 2. Prima tranzacție (depunere sau transfer) efectuată Vinerea în balanța Cazinou, în intervalul orar 03:00-23:59, aduce un bonus de 33%, în valoare maximă de 500 de lei. În cazul în care Bonusul nu este acordat automat, utilizatorii trebuie să trimită o solicitare via email la suport@getsbet.ro înainte de a efectua o nouă tranzacție: depunere/ transfer/ retragere.
 3. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 2 (două) zile calendaristice de la data primirii acestuia. La expirarea valabilității, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate dacă nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj.
 4. Orice retragere sau transfer din balanța Cazinou atrage după sine anularea bonusului pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, precum și orice câștiguri generate de acesta.
 5. Depunerea plus bonusul trebuie rulate de 20 de ori (x 20) pentru a putea fi transformate în bani reali. Prima dată va fi folosită suma depusă din fondurile proprii. *Efectuarea unei depuneri care depășește suma necesară pentru a obține bonusul maxim va genera cerințe de pariere mai mari. Spre exemplu, un jucător care depune o sumă de 2.000 de lei va avea de completat cerințe de pariere de 2.000 (depunerea) + 500 (bonusul maxim) = 2.500*20, adică 50.000 lei.
 6. Bonusul poate fi rulat doar pentru jocurile din Cazinou de tip Slot, iar acesta contribuie 100%.
 7. La calculul rulajului NU vor contribui pariurile plasate pe jocurile de tip Table Games (Ruletă, Blackjack, Baccarat) sau de tip Video Poker.
 8. Bonusul NU este disponibil pentru clienții care au un alt bonus activ în cont.
 9. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.
 10. Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.
 11. În cazul in care există suspiciuni cu privire la folosirea abuzivă a ofertelor promoționale sau a bonusurilor disponibile, Get’s Bet își rezervă dreptul de a retrage orice ofertă sau toate ofertele unui client sau grup de clienți, precum și de a anula orice bonusuri și câștiguri rezultate în urma acestora.
 12. Pot fi catalogate ca folosire abuzivă orice metode prin care se încearcă obținerea de profit garantat, incluzând, fără a se limita la:
 • Plasarea de pariuri cu risc aproape de zero pentru scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj
 • Plasarea de pariuri în valoare de 50 de procente sau mai mult din valoarea bonusului pe orice rundă sau mână de joc individuală
 • Schimbarea semnificativă a mizei de joc prin plasarea inițială de pariuri mari, urmată de pariuri cu miza diminuată cu mai mult de 80%, în scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj.
 • Plasarea de pariuri cu fonduri bonus pentru îndeplinirea diferitelor obiective “Bonus” din jocuri, urmată de continuarea jocurilor cu fonduri reale.

Get’s Bet își rezervă dreptul de solicita documente suplimentare de verificare a identității înainte de creditarea bonusului.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la discreția sa, fără nicio avertizare.

Data începerii promoției: 01.03.2019, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2021, 00:00